Lukk

MainTech sikrer rammeavtale med FREYR

Satsning på kompetanse gir nye muligheter innen en voksende industri

MainTech rigger seg for fremtiden og kompetansen vi innehar blir verdsatt på flere områder. Vi er stolte og glade for og ha inngått en rammeavtale med FREYR på Asset management (forvaltning av produksjonsanlegg). FREYR er et raskt voksende selskap som nå bygger pilotfabrikk på 13.000 m2 og gigafabrikken «Giga Arctic» på 80.000 m2 i Mo i Rana. MainTech tilbyr gjennom sitt sterke miljø på drift og vedlikehold verdifull kunnskap i hele livssyklusen av et Asset.


«Satsning på kompetanse og faglig utvikling i MainTech har gitt oss en tydelig profil som er verdsatt i flere bransjer, våre tverrfaglige team og evnen vi har til å levere konkrete resultater er det som nå sikrer oss et samarbeid med en av Nordens mest spennende selskap» Fredrik Karlstad Leder marked og salg i MainTech.


FREYR har en offensiv og fremtidsrettet tilnærming til hvordan de skal drifte og vedlikeholde sine fabrikker, det er høy grad av digitalisering og robotisering og anslår selv at over 60% av de ansatte vil ha høyre utdanning. MainTech vil gjennom rammeavtalen være med på dette kompetanseløftet og i tillegg sikre operasjonell støtte.


Vi ser frem til et godt samarbeid og gleder oss til å bli med på reisen til FREYR.