Lukk

SAP PM Nettverksforum - erfaringsutveksling hos Nexan

I oktober gikk årets høstsamling i SAP PM Brukerforum av stabelen hos Nexans i Halden. Her samlet 27 kunnskapsrike ildsjeler seg til to dager med erfaringsutveksling.

Temaet for årets samling var «Forbedring starter med god struktur». Samlingen startet med en omvisning på Nexans fabrikk. Omvisningen ble etterfulgt av et interessant innlegg fra Nexans om deres arbeid med strukturering av anleggs-register og forebyggende vedlikeholdsoperasjoner. Dagen besto videre i gruppediskusjoner, flere innlegg og diskusjon i plenum. Dagen ble avsluttet med en hyggelig fellesmiddag i flotte lokaler i Halden.


Dag to startet med å løfte blikket med et innlegg om hvordan bedrifter skal arbeide og tenke langsiktig for å skape varig forbedring.


Samlingen ble avsluttet med gruppeoppgaver, erfaringsdeling i plenum basert på tema sendt inn av deltageren på forhånd samt en kunnskapsquiz.


Tusen takk til alle som deltok og delte sine erfaringer. Ekstra stor takk til Nexans i Halden for flott vertskap.

Deltakerne sine ord på samlingen:

«Alltid godt med nettverks-knytting», «Svært greit å treffe andre som er i samme båt som oss andre.», «Bra å få sett hvordan det gjøres andre plasser». «Gøy å høre om like ting, men hvordan de enkelte har forskjellig løsninger.», «Relevant og nyttig.», «For meg, noe av det beste er denne typen "Benchmarking», «Veldig bra å høre hvordan andre har det.», «Bra å få nye impulser og treffe nye mennesker fra andre bedrifter.»