Lukk

ROS analyser for Lyse Produksjon

Når arbeidsveien strekker seg innover vakre fjordarmer og en strålende høstsol er med som reisefølge, da er det fint å jobbe i MainTech.

MainTech har ledet Ros analysene for Lyse Produksjon på deres 13 kraftstasjoner. Dette er gjort sammen med flere av Lyse sine ansatte, som har nødvendig innsikt og erfaring til å sikre god kvalitet på analysene. MainTech har satt agenda, ledet gjennomføringsprosessen og skrevet sluttrapporter. Dette skal gi Lyse trygghet i forhold til at om det oppstår en uønsket hendelse, så skal konsekvensen av hendelsen være redusert så langt det lar seg gjøre.

Under analyserundene har vi besøkt mange spennende steder, og den vakreste turen av alle var til Lyses kraftstasjoner innerst i Lysefjorden, Lysebotn og Tjodan. Med hurtigbåt innover fjorden i strålende sol og solgangsbris, fikk vi se kjente turistattraksjoner som Prekestolen og «Bolten».

 

MainTech har bistått i gjennomføringen av ROS analyser for flere av de største energiselskapene i Norge og har derfor en høy kompetanse på dette området. Vi sikrer god kvalitet på utførelsen og leverer informative rapporter, som gjør det enkelt å fokusere på de aksjoner man finner nødvendig.