Lukk

Økt konkurransekraft i 2020

Vi er opptatt av kompetanse, og vi er opptatt av at flest mulig skal kunne ta med seg noe tilbake til sin bedrift etter at de har vært i kontakt med MainTech. Vi startet MainTech skolen nettopp av denne grunn!

Vi har kurs i styring og planlegging av vedlikehold. Vi har også spesialiserte kurs som Rotårsaksanalyse, (RCM) Reliabilty centerd maintenance og NDT.

NDT kurset er vårt aller nyeste kurs som vi setter opp våren 2020. Her får man en innføring i de ulike NDT-metodene, hvordan bruke NDT som et effektivt verktøy i din kvalitetssikring samt se hvordan unngå unødvendig tidsbruk og kostnader for å nevne noe.

Vi vet at overgangen fra teori til praksis kan være utfordrende etter kurs, derfor legger vi vekt på opplæring som er praktisk tilnærmet. Våre instruktører har lang erfaring fra industrien i tillegg til å være meget dyktige teoretisk. 


"Hvordan skape den høyest mulige utviklingstakten, og fortsatt ha mennesket i fokus" ? Det er et av de sentrale temaene i lederseminaret som ble holdt for over 200 ledere i Trondheim, Moss og Mo i Rana høsten 2019. Robert Kusen har trollbundet ledere med sin brutalt ærlige historie, en historie om lederskap og mot. Robert økte både vår og deltakerens forståelse av hva det betyr og være en engasjert medarbeider og engasjert leder.

 

Planlegger du å øke kompetansen i 2020?

 

Maintech skolen kurskalender vinter/vår 2020

MainTech skolen der du er

   
 + 450 deltakere i 2019 + 35 kurs/seminarer gjennomført  + 10 ulike byer/steder i 2019