Lukk

Økt INNSIKT innenfor inspeksjon

MainTech sine verdier
MainTech sine verdier

MainTech satser på inspeksjon og har nylig fått en ny inspektør sertifisert i henhold til NS415, nivå 2. INNSIKT er en av verdiene hos MainTech og det er derfor viktig å sørge for kontinuerlig videreutvikling av våre medarbeidere, for å øke innsikt og kompetanse.

Vi er derfor stolt og glad over å kunne meddele at Odd Magne Johansen nylig ble sertifisert i henhold til NS415 nivå 2, etter å ha gjennomført kurs og bestått eksamen. Fra før har vi Ann-Charlott Strand, Bjørn Egil Stavseng, Per Sørum og Tormod Brechan sertifisert på samme nivå, pluss at vi har Ole Engan sertifisert på nivå 3 og Bjørn Tore Moen godkjent som nivå 3.

Med dette kan vi med trygghet si at MainTech innehar både en teoretisk og praktisk tilnærming for hvordan planlegge, utføre og analysere inspeksjoner på en optimal måte som vil bidra til en enda bedre tilstandskontroll av de anlegg og områder vi jobber på.

Inspeksjon handler bare ikke om å måle veggtykkelser og sjekke etter sprekker, men om å forstå hva som skjer dersom materialer degraderer.

Det at MainTech har valgt å ha en verdi som INNSIKT gjør at vi har fokus på økt opplæring i alle fag. Vi tror dette gjør oss til en attraktiv arbeidsplass og ikke minst en leverandør som både nåværende og fremtidige kunder vil ha god nytte av.

I en PDCA sirkel hvor man skal lære av inspeksjoner utført, er det å ha god innsikt på å tolke inspeksjonsresultater viktig.

PDCA-sirkel

 

For mer informasjon, ta kontakt med Grethe Selboe

Bjørn Egil har en master grad, men har i tillegg sertifisert seg i henhold til NS415. Dette gir en
unik og god faglig ballast for å utføre inspeksjoner med god kvalitet.

 

Odd Magne er vårt siste tilskudd i NS415 «familien» og øker vår kompetanse ytterligere innenfor inspeksjon. Odd Magne har utdannelse som ingeniør og har lang erfaring før han nå ble sertifisert som driftsinspektør.