Lukk

Morgendagens Ingeniører får smarte råd på veien

Strålende deltakelse når MainTech kjører fjernundervisning for NTNU studenter

Det er tiden for å hele tiden finne alternative måter å løse ting på, enten det er tunge analyser med kundene våre, eller at vi må starte opp prosjekter uten at vi fysisk har kickoffmøtene med kundene.
 
Eller som i dette tilfellet der vi ble forespurt om vi kan bidra til undervisning. Vi takker selvfølgelig ja, vi er jo tross alt fremoverlent i MainTech. Men hvordan skal vi klare å skape engasjement hos studentene? Vi vil jo at de skal huske det vi forkynner. Jo vi setter to smilende og meget flinke eksperter foran skjermen, dette kan få selv de trøtteste studentene til å tenke at Corrocean Management er meningen med livet.

Skal vi tolke antall påloggede studenter så må vi si at det funket meget bra. Vi har alltid vært opptatt av å dele kompetanse, enten vi gjør det via MainTech konferansen, eller de mange temadagene vi arrangerer. Det har selvfølgelig også for oss bydd på en del utfordringer dette året, men det gir vel så mange muligheter til å nå ut i hver krik og krok av dette landet. Vi er stolte av at NTNU vil bruke oss når morgendagens Ingeniører skal utdannes.