Lukk

MainTech på Trondheim Maraton

Lørdag 7. september gikk Trondheim Maraton av stabelen for 50. gang, og MainTech stilte selvfølgelig opp for å hedre jubilanten!

Hele 18 spreke MainTechere var påmeldt til jubileumsløpet i Trondheims gater, med deltakelse i samtlige klasser, fra 5 km til teammaraton og helmaraton. I anledning arrangementet hadde ledelsen påspandert alle ansatte treningsskjorter med MainTech-logo. Dette skapte virkelig en følelse av «team MainTech» og gjorde løperne godt synlige i løypa!

   

Etter vel et vel gjennomført løp av samtlige, gikk turen videre for en «after jog» på Tulla Fischer, med påfyll av både mat og drikke.

Dette var en gøyal opplevelse for alle ansatte. For de aller fleste var Trondheim Maraton et første møte med startnummer på brystet og organiserte gateløp, og opplevelsen ga helt klart mersmak. Alle var enige om at vi skal komme tilbake neste år også, og i ekte «kontinuerlig forbedring»-stil skal vi da stille enda sterkere, med flere deltakere, samle inn flere kilometer til bedriftskonkurransen, og være minst like freshe i treningstøyet!

Vi ønsker å takke Trondheim Maraton for et herlig arrangement.

Vi kommer garantert tilbake neste år, da med enda flere MainTech`ere. Vi utfordrer herved deg til å bli med, tar du utfordringen?