Lukk

Lederseminar traff 150 ledere på hjemmebane !

Lederseminaret «Respekten for mennesket og Kraften i et sterkt lederteam» traff
150 ledere på hjemmebane i Trondheim og Moss.


Robert Kuséns fascinerende historie og virkelighetsbeskrivelse inspirerte og ga ledere innsikt i hvordan det er mulig å skape en enorm konkurransekraft basert på Lean - høyest mulig utviklingstakt av mennesker og bedrift.

Robert delte sine erfaringer og mange års lederfaring med vekt på nødvendigheten av et menneskesyn som bidrar til å få med seg de ansatte i forbedringsarbeidet, samt fokus på å etablere og holde i live plattformen for kontinuerlig forbedring.

For å lykkes, er ledelsens rolle sentral. Den enkelte leder er viktig, men for få nødvendig kraft, er et sterkt lederteam helt avgjørende. Gunhild Engan Opland fra MainTech delte sin kunnskap om, og erfaringer med, å bygge og utvikle lederteamet slik at det blir sterkt og robust.

I MainTech har vi en grunnleggende respekt for oppdragsgiver og oppdragsgivers behov, utfordringer og problemstillinger. Og respekten for mennesket er helt sentralt.

Er du nysgjerrig på hvordan din bedrift kan bedre utviklingstakten så ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat med oss.