Lukk

Koronavennlig villmarkstur under åpen himmel

Noen ganger er det godt å bli utfordret litt på det som er ukjent. Denne gangen var det ansatte i MainTech som utfordret seg selv på en real villmarkstur i fjellet.

Høstmørket hadde definitivt kommet snikende for mange uker siden, og gradestokken var nærmere null. Men dette er jo håndterbart med rett påkledning. Men hvordan skulle det gå å sove under åpen himmel? Hva, skal vi ikke ha telt? spør flere av deltakerne. Nei sier turleder, kun liggeunderlag, sovepose og en tarp.

Med et tynt islag på myrene trasket taktfaste MainTech ben innover i det mørke landskapet. Lyset fra hodelyktene som danset i tretoppene varslet eventuelle naturlige beboere om vår ankomst. Det blir fort kaldt når du er tvunget til å være ute, men etter hvert ble varmen fra det "livsviktige" bålet så gjeldene at både lue, votter og jakke kunne kastes. Og når det putret i grytene på kvelden ble denne opplevelsen alt annet en kald og ubehagelig. Det bor en liten villmarking i oss alle, det gjelder bare å lokke den frem med god mat og artige historier rundt bålet.