Lukk

En samlet ledelse i MainTech reflekterer over året som ble annerledes

Til tross for tøffe tak og store utfordringer var 2020 et meget godt år for MainTech, takket være omstillingsevne og motiverte ansatte som fokuserte på mulighetene.

Da Covid-19 kom startet endringsreisen brått, og den vil få langsiktige effekter. For noen organisasjoner var det en trussel, for andre en mulighet. Det samme gjelder også menneskene i organisasjonen. Ledere må håndtere både å ta viktige beslutninger raskere enn før, og samtidig håndtere mangfoldet i medarbeidernes respons på endringene og evne til omstilling. I MainTech tenker vi at en robust organisasjon er en organisasjon som har blitt transformert, gjennom å ha bygget holdninger, verdier, agilitet og strukturer inn i sitt DNA. Dette gjør organisasjonen i stand til å ikke bare komme seg tilbake der den var, men å drive fremover, raskt.

Våre prosjekter omfavner flere problemstillinger i hele bredden av Norsk Industri. En samlet ledergruppe i MainTech ser tilbake på alle prosjektene gjennomført til tross for og ikke på grunn av Covid 19. «Vi kan vise til vekst, vi har behov for flere flinke fagfolk som vil få MainTech DNA i blodet og dermed sette seg inn i hva kundene egentlig trenger sier Gunnar Andreas Aarvold» Økonomisk vekst i løpet av 2020 er vi ekstremt stolte av, og vi ser det er stor etterspørsel etter kompetansen vår. «Våre kunder skal føle seg trygge på at vi alltid leverer reelle løsninger på reelle problem» sier daglig leder Stein Valen

Selv om 2020 var et bra år økonomisk så betyr ikke at vi ønsker oss fortsatt Covid-19 tilstander. Vi ønsker oss tilbake til en tid hvor vi igjen kan ønske velkommen til MainTech konferanse, hvor vi kan ha kunder på besøk i våre lokaler. Og ikke minst samles i sosiale lag. Erfaringer fra det siste året vil vi likevel ta med oss. For vi klarte å omstille oss, ting vi trodde var umulig ble mulig. Og dette skal vi ha med oss også inn i fremtiden. Vi kan om vi må, vi er omstillingsdyktig og vi står stødig sammen i stormen som ett team - Team MainTech.