Lukk

Jobbe i MainTech

Kan du tenke deg å jobbe sammen med oss?
Kan du tenke deg å jobbe sammen med oss?

En trivelig arbeidsplass

I MainTech setter vi godt miljø og trivsel som nummer 1. Godt humør og stor takhøyde, sammen med et sterkt faglig miljø gir de ansatte de beste rammer for å kunne utvikle seg videre.

Våre kunder befinner seg hovedsaklig i Norge, men innimellom blir vi med våre norske kunder utenfor landets grenser også. Variasjonen mellom å være til stede hos kunden, jobbe via moderne video-konferanser og sammen med kollegaer i egne lokaler, skaper arbeidsdager med stort spenn. Hos MainTech vil du fort få ansvar, men også frihet til å planlegge dine arbeidsoppgaver sammen med kunde, slik at det lar seg kombinere med familie og fritidssysler.

Hele mennesket

Ansatte i MainTech nyter godt av gode ordninger med forsikringer og pensjonsordninger, og vi har konkurransedyktige lønnsbetingelser. Vi vet at skal en prestere på jobb, må en ha trygge rammer og fleksibilitet i livets mange faser.

Utfordringer og personlig utvikling vil de fleste av oss oppleve gjennom prosjektene vi utfører, men MainTech jobber også målrettet med å viderutvikle den enkeltes kompetanse. Dette gjør vi gjennom interne og eksterne kurs og ved å tilrettelegge for å ta viderutdanning.