Lukk
Portrett av Marit Bolstad

Marit Bolstad

OveringeniørDrift og vedlikehold+47 918 08 964marit.bolstad@maintech.no

Slank og fin, nærmest Lean

Marit er ikke den som ikke kan dersom hun ikke vil! Marit går løs på oppgavene som en sulten terrier og er ikke redd for å bryte rævkrok med den som måtte ta utfordringen. Marit er utdannet næringsmiddelteknolog og bedriftsøkonom og har blant annet vært fabrikkdirektør for Nortura i Trondheim. Hun har bred erfaring innen endringsledelse og omorganiseringsprosesser. Implementert Lean verktøy som målstyring, 5S, standardisert arbeid og forbedringsteknikker i en rekke bedrifter.

  • Lean ekspert
  • "Å Rosenborg å Rosenborg" e klubben i hennes hjerte

 

Hvorfor jobber Marit i MainTech?

"Som fabrikkdirektør i Nortura hadde jeg gleden av å samarbeide med MainTech. To kjekke MainTech'ere vikarierte som Vedlikeholdssjef i ett år på Nortura sin fabrikk i Trondheim. Jeg tenkte at hvis jeg får sjansen, vil jeg jobbe i MainTech.
I jobben møter jeg mange fantastiske mennesker. Når jeg lykkes i å hjelpe kundene til å nå sine mål, er det ubeskrivelig givende. I MainTech har jeg vært med på mange fantastiske turer. Særlig turer som går bratt oppover. Omsorgsfulle kollegaer gjør at det alltid har gått bra… og at det alltid er moro med nye opplevelser med denne flotte gjengen".

- Marit Bolstad -