Lukk
Portrett av Ida-Marie Olsen

Ida-Marie Olsen

SenioringeniørDrift og vedlikehold+47 480 85 769ida.marie.olsen@maintech.no

Ida startet i MainTech høsten 2021. Hun er utdannet pedagogisk-pyskologisk rådgiver og har 10 års arbeidserfaring innen prosjekt, kvalitet og Lean. Ida har Lean Six Sigma hvitt, gult og grønt belte sertifisering samt gjennomført grunnkurs i kvalitetsstyring basert på ISO 9001:2015 og kvalitetsrevisor/revisjonsleder ihht. ISO 9001:2015 og ISO 19011.

Siden 2018 har hun hos tidligere arbeidsgiver hatt ansvar for å drive deres operativsystem, som er bygd opp og basert på Lean metodikker og verktøy. Dette inkluderer ansvar for opplæring av medarbeidere i de grunnleggende verktøy/ metodikker, samt bistå og lede, blant annet verdistrømsanalyser, 5/6S, rotårsaksanalyser, kundeundersøkelser og prosessforbedring.

Hvorfor jobber Ida-Marie i MainTech:

"Da utlysning til stillingen «Lean entusiast» i MainTech dukket opp, tenkte jeg at «det er jo meg!»
Her så jeg en sjanse for å få videreutvikle min kompetanse, lære en god dose nytt, og samtidig få muligheten til å jobbe i spennende prosjekter med mange ulike kunder. MainTech fremstår som en bedrift med godt arbeidsmiljø og sterk faglig kompetanse, og det er jeg stolt av å få sjansen til å være en del av.

- Ida-Marie Olsen -