Lukk

Praktiske opplysninger

For fjerde året på rad velger vi å benytte fantastiske Rica Nidelven til å huse vår konferanse

Dato: Onsdag  og torsdag, 3. - 4. April 2013

Vi starter som vanlig med et arrangement på kvelden den 3. april, og fortsetter deretter med konferansen hele dagen etter. Se program for mer detaljert informasjon.

Sted: Rica Nidelven Hotell, Trondheim

Rica Nidelven er kjent for sine fantastiske frokoster og spennende lunsjbuffet. For oss i MainTech som konferansearrangør er det også viktig at vi møter en smilende og serviceorientert organisasjon i konferanseavdelingen.

Vi gleder oss til vi skal tilbake igjen - håper du gjør det også.

Hvis du ønsker overnatting på Rica Nidelven, kan du ta kontakt direkte med hotellet og oppgi rabattkode "MainTech110412". Du vil da få et rom til kr 1125,-.

Mer informasjon om hotellet finnes på www.rica.no.

Påmelding og pris

Påmelding til årets konferanse kan gjøres direkte på våre hjemmesider, og du kan velge om du vil betale med kredittkort eller motta en faktura.

Prisen er kr 3500, - for hele konferansen, inklusive kveldsarrangement og lunsj på torsdag. Det gis ikke fradrag om en velger bort kveldsarrangementet.

Frist for påmelding er 20. mars, og vi forbeholder oss retten til å fakturere hele deltakeravgiften ved avbestillinger etter 27. mars.

Kontaktperson

Vår dedikerte kontaktperson for konferansen er Beate Norum, og hun kan nås på telefon 916 72 714, eller på mailadressen beate.norum@maintech.no. Du er selvsagt velkommen til å ta kontakt med alle oss andre i MainTech også, du finner kontaktdetaljene på våre ansattesider.