Lukk

Tilbakemeldinger etter konferansen i 2012

Utrolig mange tar kontakt med oss enten via epost eller telefon i etterkant for å gi sine tilbakemeldinger. Vi ønsker å presentere noen av de her.

Vel overstått MainTech konferanse! Utrolig bra stemning og gjennomføring må jeg si. Ekte kvalitetsarrangement med unike øyeblikk. Ingrid Olava ble jeg satt ut av – helt magisk! Og Marvin har alltid mye klokt og inspirerende å si på sin spesielle måte, mye til ettertanke der. Så tusen takk for opplevelsen :-) Dere må være superstolte av dette!
Konferansedeltaker
Totalt vil vi gi terningkast 6 + både for sammensetning og gjennomføring. Dette var virkelig påfyll og noe som absolutt bør bidra til drive i det videre arbeidet. Flere fra oss burde vært der, men vi skal formidle internt så godt vi kan.
Utdrag fra en lang tilbakemelding fra konferansedeltaker
Vi hadde det veldig kjekt på MainTech konferansen. Veldig god mat og enda bedre foredrag! Herlig intim-konsert av Ingrid Olava, jeg digger henne!
En av våre konkurenter som deltok på konferansen
Takk for sist og for en god konferanse – dere er flinke til å gjennomføre dette :o) Vi er fornøyde med deltakelsen på messen og håper å komme igjen ved flere anledninger.
Fra et av selskapene som hadde miniseminar og stand
Bra arrangement igjen: En av få samlingsarenaer i det nordlige Norge, som kun er bransjerelatert. Bra. Dette betyr man med sikkerhet treffer potensielle kunder og utvider nettverk.
Konferansedeltaker fra Nord-Norge
Takk for to fine dager i Trondheim og mange interessante foredrag
Miniseminar arrangør