Lukk

Miniseminar

Eksterne bedrifter stilte opp og informerte om etterspurte emner innen fagfeltet sitt

LBO - Inspeksjon og vedlikehold i skvalpesonen

Et foredrag som beskriver LBO sitt nye konsept for inspeksjon og vedlikehold i skvalpesonen (LBO Splash Zone Consept). Det andre fordfraget tar for seg inspeksjon av trykkbeholdere uten entring ved bruk av robotarm.

Seminaret avsluttes med en omvisning i LBO sitt nye anlegg for subsea testing på Dora.

Asset Management standarden PAS 55

PAS 55 er blitt mye omtalt som den nye Asset Managemnet standarden i Norge. Det pågår nå et arbeid for å gjøre denne til en ISO standard. Statnett var et av de første selskapene som staret på sin vei mot sertifisering. Sammen med Lloyds og Scandpower vil vi få høre hvordan reisen har vært og hvorfor Statnett ønsket å velge PAS 55.

Lloyd's - PAS 55
Scandpower - PAS55

SPM Instrument - spesialister på tilstandskontroll

Tilstandskontroll for å sikre driften av dine maskiner - hvor og når som helst.
Lønnsomt vedlikehold i deres bedrift er vårt hovedmål. Den beste måten å holde driftskostnadene lave på, er å tidlig forutse og oppdage feil. I over 40 år har vi bidratt til økt tilgjengelighet for våre kunder i alle bransjer og i alle verdens hjørner.

SPM - Intellinova System
SPM - SPM HD beskrivelse
SPM - SPM HD MainTech

Infor EAM Vedlikeholdssystem

Psiam er en ledende leverandør av vedlikeholdssystemer i Norge og Sverige.
Selskapet er en sertifisert Microsoft Solutions og Infor Channel Partner og tilbyr gjennom løsningen Infor EAM et av de mest fleksible, brukervennlige og funksjonsrike vedlikeholdssystemene på markedet med over 10.000 kunder verden over og en rekke i Norge og Sverige. Med Infor EAM har man en løsning som gir synlige resultater.

Plania FDV

Plania er markedsledende i Norge innen levering av spesialtilpassede IT-systemer for eiendomsforvaltning og drift/vedlikehold. På disse sidene finner du detaljert informasjon om tjenester og produkter vi tilbyr. Våre mange anerkjente referanser er din trygghet for at vi leverer kvalitet. Plania leverer ett av Norges mest brukte FDV / FDVU system.

RCMO pålitelighetsverktøy for SAP

RCMO er et verktøy for å gjennomføre RCM analyser i SAP miljø. Flere selskaper har valgt RCMO som beslutningstøtte. Vi får besøk av den tyske leverandøren Meridium

Meridium - RCMO SAP Road to Reliabilty

Nettverkssamling for industribedrifter med SAP PM som vedlikeholdssystem

MainTech ble i 2011 spurt om vi kunne dra i gang et nettverk for industribedrifter med SAP som vedlikeholdssystem. Nettverket skal fremme verdiskapning gjennom utveksling av erfaringer. Industriselskaper som Hydro, Norske Skog, Xstrata, Celsa Nordic og Statkraft er allerede med. Det vil bli gjennomført en presentasjon av nettverket og tatt opp noen fokustema som er meldt inn av nettverkets medlemmer