Lukk

Kurs i Lean - grunnkurs

Lean - resultatforbedring gjennom målstyring og systematisk arbeid

I samarbeid med Kiwa Teknologisk Institutt arrangerer MainTech kurs i gult belte Lean. Kiwa TI har spisskompetanse innen blant annet materialteknologi, kalibrering og sertifisering. I tillegg til dette har de lang erfaring som kursleverandør innenfor sine fagområder. Vi vil derfor med glede invitere våre eksisterende kunder, nye kunder og alle andre som er interessert i få mer kunnskap innenfor Lean, til kurs i Trondheim.

Kurset strekker seg over to dager, og gjennomføres av Kiwa TI's dyktige kursinstruktører med en kombinasjon av forelesninger, gruppeoppgaver og erfaringsutveksling. Etter fullført kurs vil deltakerne være i stand til å starte Lean forbedringsprosesser i egen bedrift, vurdere og prioritere fokusområder for forbedringsarbeidet, samt anvende et utvalg av metoder og verktøy i kontinuerlig forbedringsarbeid.

Kursinnhold

Kurset berører følgende emner:

  • De fem trinnene for utvikling av en Lean prosess
  • Praktisk erfaring gjennom Lean-spillet
  • Metoder og prinsipper
  • Suksesskriterier og fallgruver

Les mer om kursinnholdet på TI's hjemmesider, her.

 

 


Praktiske opplysninger

Målgruppe:

Ledere og mellomledere, personer med dedikerte oppgaver innen Lean og forbedringsarbeid, og andre som ønsker å lære mer om tankegangen bak Lean og mulighetene dette gir.

Tid og varighet:

Kursets varighet er to dager, og vil bli avholdt i MainTech sine lokaler i Trondheim.

Dato:

Ta kontakt med Camilla Erstad

Kursavgift:

kr. 8 200,-

Kursavgiften inkluderer lunsj begge dager, kursmateriell og kursbevis. Påmeldingsfrist er to uker før kursstart. Ved avmelding etter denne fristen vil man bli fakturert halve kursavgiften.

Forkunnskaper:

Ingen forkunnskaper kreves.

Kursbeskrivelse: for mer informasjon om kurset, se TI sine hjemmesider.