Lukk

Kurs i Lean - grunnkurs

Lean - resultatforbedring gjennom målstyring og systematisk arbeid

I samarbeid med Kiwa Teknologisk Institutt arrangerer MainTech kurs i gult belte Lean. Kiwa TI har spisskompetanse innen blant annet materialteknologi, kalibrering og sertifisering. I tillegg til dette har de lang erfaring som kursleverandør innenfor sine fagområder. Vi vil derfor med glede invitere våre eksisterende kunder, nye kunder og alle andre som er interessert i få mer kunnskap innenfor Lean, til kurs i Trondheim.

Kurset strekker seg over to dager, og gjennomføres av Kiwa TI's dyktige kursinstruktører med en kombinasjon av forelesninger, gruppeoppgaver og erfaringsutveksling. Etter fullført kurs vil deltakerne være i stand til å starte Lean forbedringsprosesser i egen bedrift, vurdere og prioritere fokusområder for forbedringsarbeidet, samt anvende et utvalg av metoder og verktøy i kontinuerlig forbedringsarbeid.

Kursinnhold

Kurset berører følgende emner:

  • De fem trinnene for utvikling av en Lean prosess
  • Praktisk erfaring gjennom Lean-spillet
  • Metoder og prinsipper
  • Suksesskriterier og fallgruver

Les mer om kursinnholdet på TI's hjemmesider, her.

 

 


Praktiske opplysninger

Målgruppe:

Ledere og mellomledere, personer med dedikerte oppgaver innen Lean og forbedringsarbeid, og andre som ønsker å lære mer om tankegangen bak Lean og mulighetene dette gir.

Tid og varighet:

Kursets varighet er to dager, og vil bli avholdt i Narvik på campus UiT.

Dato:

11.-12. desember 2017

Kursavgift:

kr. 8 200,-

Kursavgiften inkluderer lunsj begge dager, kursmateriell og kursbevis. Påmeldingsfrist er to uker før kursstart. Ved avmelding etter denne fristen vil man bli fakturert halve kursavgiften. NB! Kun 18 plasser tilgjengelig.

Forkunnskaper:

Ingen forkunnskaper kreves.

Kursbeskrivelse: for mer informasjon om kurset, se TI sine hjemmesider.