Lukk

MainTechs julegave 2016

Vi i MainTech har en flott tradisjon hvor vi istedenfor julegaver til ansatte gir en pengegave til et veldedig formål. Og det beste av alt er at vi ansatte får lov til å bestemme hvem som skal motta gaven.

Når vi ansatte får bestemme mottaker for gaven, blir det mange å velge i. Og det er en vanskelig jobb å plukke bare ett godt formål, slik at i år ble det like gjerne to!

Trondheim Røde Kors tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter, og alt er basert på frivillighet. Blant noen av aktivitetene kan vi nevne Besøksvenn, Hjelpekorps, Visitor i fengsel og de arrangerer aktiviteter for barn på krisehjem. Dette er flotte tilbud som kommer mange tilgode. 

I tillegg til Trondheim Røde Kors valgte vi i år også å støtte arbeidet til Omsorgskafeen. Omsorgskafeen gir et tilbud om gratis middag i varme lokaler til rusmisbrukere og hjemløse i Trondheim. Kafeen har ingen lønnende ansatte, og alt arbeid gjøres på frivillig basis. Omsorgskafeen serverer mat tre dager i uka, samt deler ut mat, klær og soveposer.

Vi er stolte over å kunne være med på å gjøre noens hverdag lysere!