Lukk

Årets julegave gikk til SOS barnebyer

I år har vi valgt å gi julegave til barnebyen Lubango i Angola

Tidligere i år startet MainTech et prosjekt i Luanda i Angola. Der hjelper vi Sonangol med å forbedre og optimalisere inspeksjons- og vedlikeholdsprogram for Block 3, som de er operatør for. Dette har medført at flere ansatte i MainTech har vært i Angola. De opplever spennende og utfordrende oppgaver, store kulturforskjeller og ikke minst store kontraster, sammenlignet med hva man er vant til fra Norge. Det ble derfor naturlig for oss å velge et veldedighets prosjekt i Angola som mottaker av årets julegave fra ansatte i MainTech.

SOS-barnebyer er en humanitær organisasjon som jobber for at barn skal vokse opp med god omsorg i en familie. Deres målgruppe er barn som har mistet eller lever med stor risiko for å miste omsorg fra familien sin. De forebygger at barn mister omsorgen fra sin biologiske familie gjennom å styrke familier og lokalsamfunn. Der det er til barnas beste, kan de tilby et nytt varig hjem i en SOS-familie eller fosterfamilie. Deres mål er at barna blir selvstendige voksne og ressurser i sine lokalsamfunn. SOS-barnebyers arbeid for å sikre barn god omsorg, er et viktig bidrag til å redusere fattigdom og skape varig endring.
Det er derfor med stor GLEDE vi gir årets julegave til barnebyen i Lubango. En kort introduksjon om SOS barnebyers arbeid kan også ses her: https://vimeo.com/299385769